NCRV-Kampeerreizen 25 jaar

Dit jaar vieren wij een gedenkwaardig jubileum: NCRV-Kampeerreizen bestaat 25 jaar! Het jubileum is daarom zo bijzonder, omdat niet zo lang geleden nog een somber woord over de toekomst werd gesproken. Nu is de lucht weliswaar nog niet wolkenvrij, maar door een nauwere samenwerking met NCRV-Reizen lijkt het toekomstperspectief nu aanmerkelijk rooskleuriger.

Daarom is er alle reden om het jubileum voluit te vieren. Dat doen we uiteraard met u, als trouwe deelnemers aan onze reizen, wanneer u onze Reismarkt op 5 november a.s. in Woudenberg bezoekt. Maar we willen iets meer doen. Wij presenteren dit jaar prachtige kampeerreizen in onze gids en op de Reismarkt. Daarvoor willen wij natuurlijk graag uw aandacht. En om die nog meer te stimuleren, gaan wij onder de vroegboekingen een reischeque van €250,- euro verloten!

De reischeque van 250 euro is gewonnen door dhr en mw Scholtens uit Dokkum. Van harte gefeliciteerd!

Om daarvoor in aanmerking te komen gelden de volgende regels:

  1. De reischeque geldt voor een reis uit het aanbod van NCRV-Kampeerreizen voor 2017.
  2. De verloting wordt gehouden onder de boekingen die gedaan zijn tot uiterlijk 5 november 24.00 uur.
  3. De boekingen worden genummerd in volgorde van binnenkomst.
  4. De reischeque wordt op naam gesteld van een equipe (of indien het om een individuele deelnemer gaat op zijn of haar naam) en is niet overdraagbaar.
  5. De reischeque wordt verrekend met de reissom nadat het betalingsbewijs van de volledige reissom is overlegd aan de penningmeester van NCRV-Kampeerreizen, dhr. Frits Appelman
  6. Medewerkers en oud-medewerkers van NCRV-Reizen en NCRV-Kampeerreizen zijn van deelname uitgesloten.
  7. De trekking vindt op elektronische wijze plaats op maandag 7 november door Commissie Reizen en KG. De winnaar krijgt van de uitslag bericht.
  8. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

De reischeque van 250 euro is gewonnen door dhr en mw Scholtens uit Dokkum. Van harte gefeliciteerd!