De mooiste belevenissen
Reisverhalen

 • Baltische Staten

  1 jaar geleden

  Een vakantie in de Baltische Staten: rust, ruimte, natuur, cultuur en historie in een verrassende omgeving. Het reisverhaal van deelnemer Gerard Hahné laat u de sfeer van deze reis beleven.

  Door Gerard H.J. Hahné
 • Salzburgerland & Dolomieten

  1 jaar geleden

  Deze mooie reis voert door Oostenrijk naar Italië. In het Salzburgerland en de Dolomieten zien we zeer verschillende berglandschappen. De bloemen op de almen zijn in juni op zijn mooist. Lees verder voor een impressie van deze reis, geschreven door een deelnemer.

  Door Philip van der Giessen
 • Voorjaarsreis Zuid-Limburg, een impressie

  1 jaar geleden

  Zuid-Limburg : land van heuvels, land van vlaaien, land van de zachte G, land van het Bourgondische leven. De voorjaarsreis biedt een mooie gelegenheid om dit aan den lijve te ervaren.

  Door Max van de Griek
 • Wandelen op Tenerife

  1 jaar geleden

  Rond Pasen 2016 was er een NCRV-wandelreis op het Canarische eiland Tenerife. Een deelnemer schreef een mooi verslag

  Door Leny Oudshoorn
 • Over de winterdijk en langs de Gouwe

  1 jaar geleden

  Op 12 maart 2016 was door NCRV Regio Rotterdam een wandeling vanuit Gouda georganiseerd. Eén van de deelnemers heeft er een verslag van geschreven

  Door Gerie van Schaik
 • Fietskampeerreis Denemarken, verrassend en relaxed

  2 jaar geleden

  Al een aantal jaren mogen mijn vrouw Corry en ik ons tot trouwe bezoekers van de reismarkt rekenen en even zoveel jaren valt het ons zwaar om een keus te maken uit het aantrekkelijke aanbod. Geïnspireerd door de mooie presentatie besluiten we in 2015 mee te gaan met de nieuwe fietskampeerreis door Denemarken...

  Door Max van de Griek
 • Terug naar Sölden

  2 jaar geleden

  Kent u de Vernagthütte boven Vent in het Ötztal? Twee keer heb ik de hut zien liggen, tweemaal heb ik als reisleider moeten besluiten daar niet naar toe te gaan, omdat we anders in tijdnood zouden komen. Om de hut te bereiken moet je eerst naar een dal afdalen en dan weer stijgen. Hopelijk hebben we dit jaar voldoende tijd (na een pracht route over de Seuferthöhenweg vanaf de Breslauerhütte) om bij deze hut te pauzeren.

  Door Menno Mollema
 • Geluk met het weer!

  2 jaar geleden

  Soms kun je met het weer geluk hebben. We staan op het perron van het station van Kyllburg in de Eifel. Vanuit Birresborn (twee stations voor Gerolstein) willen we de Eigelbacher Maarroute gaan lopen. Het begint te miezeren. Als we in Birresborn uitstappen, is het droog; wel dreigend. Voordat we met de tocht beginnen, drinken we nog een kopje koffie in het dorp. Als we naar buiten kijken, zien we het stortregenen. Wanneer iedereen van z’n natje genoten heeft, vertrekken we. Inmiddels is het weer droog.

  Door Menno Mollema